vineri, februarie 21, 2020
Evenimente

Cele mai bune filme produse la Seul, proiectate la Timișoara cu ocazia Zilelor Culturii Coreene

Dacă ești pasionat de filme exotice în adevăratul sens al cuvântului, la Timișoara se organizează un minifestival de film corean. Între 12 și 14 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților are loc Korean Movie Week, eveniment organizat în colaborare cu Ambasada Republicii Coreea în România și dedicat Zilelor Culturii Coreene.

În perioada 12-14 noiembrie, în fiecare zi de la orele 19:00, va avea loc o proiecție a fiecărui film apreciat, respectiv „Parasite” (subtitrare în lb.română), „The Throne” (subtitrare în engleză) și „Little Forest” (subtitrare în engleză).

De asemenea, în data de 12 noiembrie, ora 19:00, la Gala de deschidere a evenimentului va participa și Excelența Sa, domnul KIM Yong Ho, Ambasador al Republicii Coreea în România, Gală care va ocaziona proiecţia filmului lui Bong Joon-ho – „Parasite” – o dramă familială cu accente de thriller, dar şi de comedie neagră, câştigătoare a Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes 2019.

Accesul este gratuit pentru fiecare ecranizare în funcție de locurile disponibile, nefiind necesare înscrieri în prealabil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns