vineri, februarie 21, 2020
Evenimente

Cele mai dezastruoase afaceri din Timișoara și nu numai, prezentate într-un eveniment inedit cu deviza “învață din greșeli”

Antreprenorii nu se înghesuie să vorbească despre greșelile și afacerile cu care au dat greș prea des. Asta până la prima ediție a unui eveniment dedicat tocmai poveștilor despre dezastrele din afaceri. Afaceriști tineri sau cu experiență, freelanceri sau deținători de start-ups își dau întâlnire la Timișoara pentru a discuta despre eșecurile din afacerile lor.

Evenimentul, intitulat “I Love Failure Talks/Vol.1 Timișoara” are loc vineri, 13 decembrie, începând cu orele 18:30 la Cowork Timișoara, un spațiu dedicat liberilor profesioniști și celor care conduc în special business-uri mici sau medii.

“Eșecul este o parte foarte importantă și naturală a vieții fiecăruia dintre noi, motiv pentru care trebuie să-i acordăm atenție și să învățăm și evoluăm din el. Alătură-te grupului nostru pe 13 decembrie la Timișoara și participă la prima ediție I Love Failure Talks Timișoara. Avem locuri limitate, așa că cel mai bine ar fi să îți rezervi un loc de pe acum”, scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

I Love Failure este o mișcare care a luat naștere la București anul trecut, având ca scop dezvelirea în public a unor eșecuri în business tocmai pentru a-i ajuta și pe alții să treacă peste propriile insuccese.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns