Evenimente

Locul din Banat perfect pentru Instagram în care se sărbătoresc lavanda și produsele tradiționale

Iubitorii de natură, produse tradiționale bănățene și totodată fani ai rețelelor de socializare cum ar fi Instagram sunt așteptați în sâmbătă, 8 iunie, la un eveniment ieșit din comun. Este vorba despre un târg de produse alimentare și nealimentare specifice Banatului, care va avea loc într-un superb lan de lavandă.

RETIM

Evenimentul Sărbătoarea Lavandei are loc sâmbătă, 8 iunie, cu începere de la orele 12 la Margina. Organizatorii îi ademenesc pe turiști și iubitorii de flori cu o întrebare care îți pune în funcțiune toate simțurile: Ai simțit vreodată mirosul câmpurilor de lavandă?

Fidelity by Iulius Mall

“Oricare ar fi răspunsul, cel mai bine ar fi să nu ratați o asemenea oportunitate. Vino în natură cu familia și prietenii să trăiești experiența relaxantă a lanului de lavandă înflorit. Vei putea să te fotografiezi într-un decor specific, să te plimbi prin cultură, să-ți culegi propriul buchet de lavandă și să vizitezi standul cu produse naturale din lavandă”, spun organizatorii.

Tot ce au mai bun satele timișene – pâine de casă, brânză și cașcaval, miere, rachie, uleiuri, dulcețuri și legume – va putea fi cumpărat la târgul de sărbătoare de la Margina, acolo unde timișorenii sunt așteptați să cumpere tot ce le place. Aproape de lanul cu lavandă din împrejurimile satului, meșterii populari îi așteaptă pe copii la atelierele de opincărit, olărit și împletit, iar iubitorii de natură pot face drumeții și plimbări cu bicicleta.

“De mâncare se ocupă (și) ciobănița, pricepută la bulz și alte amestecuri. Prin sat și în lanul cu lavandă – în cazul excepțional că e soare afară, sau în Căminul cultural, dacă ploaia nu s-a săturat de noi. Pont: cei care poartă un obiect vestimentar de culoare mov vor primi gratuit pancove”, mai spun organizatorii evenimentului.

Accesul liber tuturor vizitatorilor și turiștilor. Evenimentul este organizat în colaborare cu Centru Turistic Margina.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns