INEDIT

Pleci cu avionul din Timișoara? Cinci motive să-ți lași mașina într-o parcare privată

Aeroportul din Timișoara a fost vizitat de 1.300.000 de pasageri în primele 10 luni ale anului 2019, o creștere cu aproape 100.000 de pasageri față de primele 10 luni ale anului trecut. Pentru că devine un hub de transport important pentru zona de vest a țării, se lucrează intens la un terminal nou pentru ca pasagerii să se bucure de o experiență cât mai lejeră atunci când pleacă sau vin la Timișoara.

RETIM

Una dintre problemele cu care mulți dintre cei care călătoresc pe aeroportul din Timișoara se confruntă o reprezintă parcarea mașinii cu care vin până la aerogară. Deși la aeroport există parcare, iar timișorenii pot alege să vină cu autobuzul sau taxiul până la “Traian Vuia”, poate cea mai rentabilă opțiune pentru mulți dintre ei rămâne o parcare privată. Iată cinci motive să-ți lași mașina într-o parcare privată atunci când pleci cu avionul din Timișoara.

Fidelity by Iulius Mall

Prețul

Fără doar și poate, prețul este cel mai important aspect atunci când vine vorba de parcări și cât de accesibile sau nu sunt acestea. Parcarea de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara este de ultimă generație, oferind siguranță și proximitate. Din punct de vedere al prețului însă, oferta este una greu de acceptat pentru majoritatea călătorilor. La Best Park, prețurile încep de la 9,9 lei pe zi în funcție de câte zile îți lași mașina în parcare aeroport Timișoara. Este de departe cel mai bun preț pe care îl poți găsi în zona aeroportului.

Flexibilitatea

Indiferent de ce mijloc de transport ai alege pentru a ajunge la aerogară, va trebui să îți planifici bine ziua de plecare. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să pierzi avionul pentru că taximetristul nu știe de unde să te ia sau autobuzul are o întârziere de 40 de minute prin traficul din oraș. Când pleci cu mașina ta însă, te bucuri de toată flexibilitatea din lume. Poți să pleci când vrei, poți să iei câte persoane vrei cu tine, poți să iei toate bagajele pe care ți le dorești și ai libertatea de a ajunge la parcare la ora și minutul stabilit de tine.

Siguranța

Parcarea de la Best Park este securizată cu un sistem de camere de supraveghere performant și funcțional 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mai mult, un angajat al parcării stă non-stop la bază pentru a se asigura că mașinile sunt în deplină siguranță. De pază stau și cei doi câini ai parcării, Zorro și Layla, special antrenați să întâmpine clienții și să țină răufăcătorii la distanță.

Transferul gratuit

Odată ce ai ajuns la Best Park, vei observa că aeroportul se află la 1,5 kilometri de parcare. Chiar dacă pentru un alergător de performanță această distanță nu reprezintă o problemă, pentru călătorii obișnuiți există transfer gratuit între parcare și terminalul aeroportului. Vei ajunge în 3-5 minute la poarta de îmbarcare după ce lași mașina. La revenirea pe aeroport, tot ce ai de făcut este să suni la parcare, iar un șofer te va prelua imediat de la “Sosiri’ și te va duce în siguranță până la locația unde ți-ai lăsat mașina. Costul transferului este inclus în prețul parcării.

Seriozitatea

De la începuturile Best Park și până acum, după ce au servit mai bine de 5.000 de clienți în trei ani de operațiuni, administratorii parcării se bucură de apreciere și spun că puține au fost momentele în care clienții s-au plâns de serviciile lor. Fiecare plângere a fost rapid rezolvată de staff-ul bine pregătit, iar clienții s-au putut bucura de călătoria lor fără să piardă avionul.

Best Park este parcarea privată pentru aeroport cu cele mai bune prețuri din Timișoara. Dispune de 150 de locuri de parcare și oferă prețuri cu cel puțin 50% mai mici decât oricare altă parcare din zonă, câteodată prețurile fiind și cu 400% mai mici față de parcarea oficială a aeroportului. Pentru rezervări, puteți suna sau lăsa un mesaj pe Whatsapp la numărul de telefon 0741 209 906.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns