Evenimente

Tarja Turunen, solista de la Nightwish, vine la Timișoara cu un concert unic dedicat Crăciunului

Solista finlandeză Tarja Turunen, una dintre cele mai renumite voci ale rock-ului mondial, cu un palmares de invidiat vine la Timișoara unde va susține un super concert de Crăciun. Tarja Turunen, una dintre cele mai cunoscute voci feminine a rockului simfonic, fosta voce a legendarei trupe rock Nightwish, prezintă în premieră la Timișoara Concertul Special de Crăciun “Christmas Together” alături de instrumentiști de muzică clasică.

RETIM

Soprana și pianista finlandeză, Tarja Turunen a ales să concerteze în Capitala Culturală Europeană, Timișoara și să-și prezinte cel mai recent show special de Crăciun, “Christmas Together” alături de Orchestra Simfonică la Filarmonica Banatului.

Fidelity by Iulius Mall

„Publicul este invitat să se lase fermecat pe 21 decembrie la Filarmonica Banatul, într-o atmosferă de poveste de un show unic ce înglobează de magia sărbatorilor de iarnă. Tarja Turunen este una dintre cele mai cunoscute soliste, fiind soprană lirică, compozitoare și pianistă. Artista de origine finlandeză a devenit cunoscută fiind solistă a formației de metal simfonic Nightwish, alături de care a cântat în perioada 1996-2005, dând voce unor piese devenite clasice precum “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”, dar și multe altele”, au anunțat organizatorii. 

După această perioadă, artista a debutat în cariera solo și a lansat mai multe albume de studio până în prezent. Tarja este recunoscută pentru tehnicitatea impresionantă cu care interpretează atât metal, dar și muzică clasică, iar glasul acesteia a fost caracterizat ca fiind unul drept, puternic și emotiv. Totodată, talentul și autoritatea sa muzicală i-au adus și rolul de jurat în celebrul talent show “The Voice of Finland” .

Prin spectacolul de excepție “Christmas Together”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scenă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns