luni, februarie 17, 2020
Evenimente

Turneul național Alifantis & Fragile Band ajunge la Timișoara cu un spectacol “memorabilia”

“Memorabilia” este un spectacol de aproape două ore pe care Nicu Alifantis îl susține alături de FragileBand: Mihai Neniță (vioară), Răzvan Mirică (chitară), Lyuben Gordievski (keyboards), Adrian Flautistu (contrabas). Turneul ajunge în 20 de orașe din țară, printre care și Timișoara. Concertul va avea loc la Filarmonica Banatul duminică, 13 octombrie, de la ora 19.00.

”FRAGILE a fost gândit ca un spectacol plăpând, gingaș, firav, delicat în care am pus laolaltă instrumentele vii, acustice, vibrând cu emoție, aidoma fibrelor pline de viață din care au fost zămislite, cu poezia ce erupe delicat sau cu vigoare sentimente, iubiri, trăiri, patimi, întâlniri, despărțiri, aidoma existenței noastre. Ce-a ieșit din această alchimie? O muzică, un elixir al vieții, care, sper din tot sufletul, să vă umple de bucurie!”, spune Anicu Alifantis.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, orașul său natal, iar în cei peste 45 de ani de activitate a semnat muzica pentru 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori ai teatrului românesc. Cu 17 albume discografice individuale, 6 albume de autor, 11 albume cu colecții, dar prezent și pe 28 de compilatii, Nicu Alifantis a susținut până în prezent peste 5200 de concerte în tară și în străinătate, fiind astfel unul dintre cei mai prolifici cantautori contemporani. Activitatea sa include și apariții editoriale – volume de poezie, proză sau memorialistică.

Turneul Memorabilia este însoțit de un box set de colecție „Nicu Alifantis – Memorabilia – Theatre Music Collection” editat în 1000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original. Acesta conține:  Cartea muzicilor de teatru, în două volume, Cartea discurilor, 8 discuri audio [cd], 2 discuri video [dvd], mini -poster imagine din spectacolul „A Treisprezecea Noapte”, 8 cartoline de colecție [schițe de decor] și  4 cartoline de colecție [afișele spectacolului și expoziției „A Treisprezecea Noapte”].

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns