vineri, august 6, 2021
INEDIT

Bănățenii pot ajunge la Budapesta cu trenul fără să mai tipărească bilete

CFR Călători a anunțat lansarea unei aplicații pentru telefonul mobil care va permite bănățenilor să plece de la Timișoara la Budapesta, și în curând Viena și alte destinații, fără să mai trebuiască să printeze biletele de tren. Aplicația, care se găsește în Android sau iOS, va servi drept magazin online și loc în care călătorii își vor păstra biletele virtuale, pentru inspecția controlorilor.

CFR Călători informează că din această lună, pentru călătoria în trafic internațional va pune la dispoziția călătorilor care utilizează aplicația online Cumpără bilete de tren online disponibilă pe www.cfrcalatori.ro un nou tip de bilet –  A4 Rail Ticket (A4RT) pentru care nu va mai fi necesară tipărirea sau ridicarea lui dintr-o stație de cale ferată. 

În prima etapă, aplicația va permite vânzarea online a biletelor tip A4RT pentru relațiile internaționale dintre România – Ungaria și retur, urmând a fi extinsă în cursul lunii august 2021 și pentru relațiile internaționale dintre România – Austria și retur și ulterior către alte destinații europene.

Prețul unui bilet dus-întors până la Budapesta, din Timișoara, este de aproximativ 150 de lei, iar călătoria durează în jur de 5 ore. Nu uitați să vă asigurați că puteți intra pe teritoriul statului maghiar, în funcție de evoluția și condițiile impuse de situația epidemiologică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?