Evenimente

Bănățenii sunt așteptați să vizioneze filme în stilul drive-in, din mașină, în cadrul unui eveniment caritabil

Cinefilii din Banat care nu mai au răbdare până la redeschiderea sălilor de cinematograf pot să vizioneze două filme în cadrul unui eveniment unic, de tip drive-in, care va avea ca taxă de intrare o donație pe care fiecare participant o poate face după posibilități. Este vorba despre a doua ediție a unui eveniment denumit simplu “Drive-In Movie Night Dumbrăvița”, programat pentru data de 28 iunie. 

RETIM

“Pe locuri, Fiți gata…Fii Altruist! este motto-ul celei de-a doua ediții Drive-In Movie Night în Dumbrăvița ALTFEL! Dacă ai uitat printre rafturile de acasă un roman, o nuvelă, o carte de poezii sau basmele copilăriei te invităm să le donezi ca bilet de intrare. Toate cărțile vor fi donate bibliotecii de la școala din comuna noastră și nu numai. Astfel, vom lua parte la a doua seară de film cu specific american. Vom respecta regulile de protecție și ne vom bucura alături de familie, prieteni și oameni dragi de timpul petrecut împreună”, scriu organizatorii.

Fidelity by Iulius Mall

Evenimentul are loc cu respectarea tuturor regulilor impuse de pandemia de coronavirus. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina evenimentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns