Fără categorie

Celebrul realizator TV englez Charlie Ottley a vizitat-o pe tanti Emilia Popa de la Margina

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de documentare TV din Anglia, Charlie Ottley, a vizitat satul de lângă lugoj faimos în toată lumea. Charlie a promovat România la nivel internațional prin documentarul Wild Carpathia.

RETIM

Realizatorul a vizitat Margina, unul dintre satele de bază pentru turismul din Banat, în weekend. Aflat la doar jumătate de oră de mers cu mașina de Lugoj, Margina este renumită pentru micul dejun pe care l-a servit la mii de călători din toată lumea.

Fidelity by Iulius Mall

“Cu Charlie Ottley și echipa sa de filmare, acasă la tanti Emilia Popa și la atelierul de opincărit din Muzeul Satului Sintești, alături de învățătorul Mert Ciprian, scriu cei de la Turism Timiș pe pagina lor de Facebook.

Charlie Ottley este proprietar de fermă în România, acolo unde a dezvoltat locuri de cazare și agrement pentru turiștii din toată lumea. Este unul dintre promotorii frumuseților României în Anglia și pe mapamond, alături de Prințul Charles, care are mai multe proprietăți la Viscri și în alte sate din zona Sibiului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns