Evenimente

Combinație de magie și muzică trap într-o locație inedită, filarmonica din Timișoara, pentru un spectacol inedit

Magia și muzica se îmbină într-un spectacol inedit la Timișoara. Pentru prima dată în România, băieții din Golden Boy Society, Lino Golden și Rashid, împreună cu cel mai titrat magician, Lorenzo-Cristian, vă vor face să “dispăreți în noapte ca pantera”. O să se lase cu hituri muzicale și efecte magice inexplicabile!

RETIM

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.

Fidelity by Iulius Mall

„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând deja peste 22 milioane de vizualizari pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

In 2014 a inceput practic colaborarea dintre Rashid si Golden Boy Society cu un prim single „Domnisoara” alaturi de Gabriel Cotabita. Cumva firesc in vara aceluiasi an Rashid lanseaza alaturi de Alex Velea si Cabron piesa „Alerg”, o piesa cu un mesaj pozitiv, motivationala si general valabila. Tot in 2014 in preajma alegerilor electorale apare si piesa „Lefter Popescu”o piesa cu puternic mesaj social menita sa trezeasca constiinta romanilor din amortire.

Primavara lui 2015 ne aduce o noua colaborare a lui Rashid alaturi de Criss Blaziny „Regina balului” iesita sub egida Golden Boy Society. Iluzionistul Lorenzo-Cristian, este cel mai titrat magician roman, are 4 spectacole mari de teatru, este renumit pentru faptul ca realizeaza show-uri personalizate. A obtinut de doua ori locul 2 la Olimpiada Europeana de Iluzionosm.

Pagina evenimentuluiBilete

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns