Evenimente

Descoperă tainele cartofilor albi, mov, sau dulci, într-un curs de o zi despre cel mai popular ingredient din Banat

Cel mai popular ingredient din Banat și poate chiar din toată România, cartoful, va fi luat la puricat într-un curs de o zi în care participanții vor învăța totul despre această parte cheie a bucătăriei tradiționale. În cadrul evenimentului “Atelier de Gătit: Cartoful”, organizat de Mirodenii de grădină Păulis și Mircea Zahan, participanții vor pleca duminică dimineața din Arad și Timișoara, până la Păuliș, iar seara vor fi lăsați la casele lor.

Distractie pe patine

Atelierul de gătit despre cartofi va prezenta și găti cu cele trei feluri de cartofi populari din Banat, cel alb, cel mov, și mai nou cel dulce, dar și cu multă imaginație și plante aromate. Un meniu ca la carte pentru oaspeți va fi pregătit de doamna Doina, pentru iubitorii de cartofi și de rețete inedite.

RETIM

“Atmosferă plăcută, povești, ceaiuri și multă bună dispoziție . O dupamasa de duminica petrecuta impreuna cu doamna Doina la Mirodenii de grădină în Păuliș”, scriu organizatorii.

Din cauza pandemiei, doar maxim 8 persoane pot participa la curs deodată, astfel că locurile sunt limitate. Prețul este de 100 de lei de persoană și include transportul și toate cele necesare gatitului, gustarea și ceaiurile.

Pentru înscriere sau mai multe detalii, sunați sau lăsați un mesaj pe WhatsApp la 0770 192 113.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns