Locuri din Banat

Locul din Banat în care te poți fotografia în lanul de lavandă și poți petrece câteva ore de vis la un picnic cu cei dragi

Micul dejun din satul bănățean Margina este renumit în toată lumea. La fel de bine cunoscut este și un anumit lan din vecinătatea comunei, acolo unde în fiecare an, la final de iunie, crește lavanda. De un miros îmbietor și o culoare dragă ochiului, lavanda este locul ideal pentru relaxare, pentru servirea unei mese de neuitat sau pentru o ședință foto care vă va aduna toate aprecierile din lume pe rețelele sociale.

Distractie pe patine

Să iei masa la un restaurant sau la o terasă este o experiență cunoscută tuturor. Dar să mănânci la marginea pădurii, în mirosul florilor de lavandă e ceva ce doar la Margina poți încerca!  Doritorii care vor să facă poze și să experimenteze senzația unică de a servi un mic dejun celebru în toată lumea o pot face ?â??ă?ă ș? ???????ă, ??-?? ?????, ????? ????? ??,??-??,?? ??ă???? ?? ??? ?? P????? ?? ????? ?? ??????ă! 

RETIM

“Vei putea servi ???ul ????? ?? ??????? la pachet sau îți poți aduce mâncare de acasă. Noi îți oferim ocazia de a te bucura de ??????? ?? ??????? ?? ??????? ???????? ????????? ?? ???, ?????? ??????? ????????? ?? ??? ?? ???????, ???????? ?? ????? ?? ??????? ?????????.  Și dacă vrei să iei amintirea cu tine acasă, ți-am pregătit ???? ???????? ???????? ?????? ???? ?? ?? ????? ????????  de unde vei primi poze sau magneți de frigider personalizați cu tine și invitații tăi. Te așteptăm să te bucuri de puritatea si frumusețea naturii din Margina și vă asigurăm că vom respecta legislația în vigoare și măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid”, scriu cei de la infocentru turistic de la Margina, organizatori ai evenimentului.

În lanul de lavandă vei avea ocazia să întâlnești ??????????? ?????? ??? ???? ???? ??? ????? ?????, ?????? ???????? ?? ??????? ???????? ??? ?????????. Vă veți putea bucura de ???????? ?? ?????? ?? ?????ă???,  iar cei mai activi pot face plimbări gratuite cu ??????????? ??? ????? sau se pot programa la o  ???????? ?? ?????? ?? ???????. Pentru informații și înscrieri pentru aceste servicii aveți numărul de tel. 0723 124 952 sau infocentrumargina@yahoo.com

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns