Evenimente

”Music for your Soul”, ediția a treia. Au mai rămas câteva zile de înscrieri

Music for your Soul în parteneriat cu echipa celor de la Yuhuu Land din Timișoara organizează cea de-a treia ediție a Concursului Național Online ”Music for your soul”, înscrierile pentru acest concurs realizându-se până în data de 19 iunie. Evenimentul se desfășoară pe două secțiuni: pian (amatori și profesioniști) și canto muzică ușoară (amatori). La secțiunea de amatori pot participa persoane de până la 20 de ani, înscrise la o formă oficială de studiu de tip Școala Populară de Artă, Centru Cultural, Palatul Copiilor, asociații, ONG-uri, școli private sau persoane individuale care studiază în regim privat. Categoria profesioniști este destinată doar elevilor școlilor/liceelor de muzică în regim de stat. Concursul se află la a treia ediție iar câștigătorii edițiilor anterioare s-au bucurat de masterclass-uri cu specialiști din domeniu precum prof. dr. Manuela Mihăilescu, Eliza Puchianu, Cristiana Mihart – pentru secțiunea pian profesioniști – și Alma Nicole-Boiangiu, Adelina Chivu (Soul Serenade) – pentru secțiunea de voce. Deasemenea organizatorii au oferit premii de excelenta si o lucrare de arta plastica realizata de pictorita Dorina Zah – pentru sectiunea pian amatori

RETIM

Printre premiile oferite de organizatori în acest an se numără un masterclass cu Ana Dubyk care a studiat pian și canto la liceul de muzică din Timișoara, continuând cu secția de jazz a Univerității Naționale de Muzică din București, iar in 2018 a absolvit Masterul în cadrul cadrul secției de jazz de la Prins Claus Conservatory din Groningen, Olanda. Anul acesta, urmeaza sa lanseze si primul album – „Halcyon”, impreuna cu muzicienii George Dumitriu si Andrea Caruso.

Fidelity by Iulius Mall

Un alt premiu masterclass este oferit de Cristiana Mihart, absolventă a Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti”. Începând din anul 2016, Cristiana Mihart este admisă ca doctorand în cadrul programului de cercetare al Școlii doctorale din cadrul Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. La formarea sa pianistică se adaugă cursuri de măiestrie alături de pianişti de renume. Realizează înregistrări pentru Radiodifuziunea Română în Studioul „Mihail Jora” cu lucrări de Mozart, Brahms, Prokofiev şi Martinu, fiind de asemenea invitată să participe în cadrul a numeroase emisiuni radiofonice

Tot la capitolul premii, organizatorii vor oferi și o lucrare de artă plastică realizată de Dorina Zah, absolventă a Facultății de Arte a Universității de Vest Timișoara și membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Portofoliul ei prezintă o vastă experiență profesională care include: – lucrări semnificative de artă religioasă in treisprezece biserici din România precum și participări internaționale.

Organizatorii mai anunță că vor pregăti și un recital pentru toți participanții care au posibilitatea să vină în Timisoara, la Yuhuu Land – ”un loc de joacă minunat și un spațiu în care creativitatea și dezvoltarea copiilor este pe primul loc!! Așadar avem posibilitatea de a ne bucura de muzicî împreună într-un spațiu grozav pentru copii!”

Detalii despre concurs se pot obține accesând paginile de facebook:

https://www.facebook.com/ConcursulMusicForYourSoul/

https://www.facebook.com/MusicforyoursoulTM/

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns