Evenimente

Pregătiri pentru edițiile Banat Brunch 2020. Unde va avea loc evenimentul inaugural dedicat gurmanzilor

Reprezentanții mai multor centre turistice din vestul țării s-au întâlnit joi la prânz la Timișoara, acolo unde au fost stabilite localitățile din Banat în care se vor organiza primele ediții ale Banat Brunch în 2020. Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente gastronomice și pentru iubitorii naturii, Banat Brunch a fost de fiecare dată un hit anul trecut, când o asociație din Transilvania a organizat primele ediții în Banat.

Distractie pe patine

Pentru 2020, Banat Brunch se anunță a fi la fel de atrăgător pentru iubitorii de mâncare, liniște și tradiții. Cel mai probabil, prima ediție va fi la Margina, unul dintre satele cele mai renumite pentru promovarea tradițiilor bănățene în lume. Ediția inaugurală este programată pentru data de 9 mai. Vor urma mai multe ediții nu doar în Timiș, ci și în județele Arad și Caraș-Severin.

RETIM

Primul Banat Brunch a fost cel de la Sat Bătrân, comuna Armeniș, Caraș Severin. Ghidul Banatului a fost la eveniment, iar redactorii noștri au scris o recenzie completă despre evenimentul cu adevărat deosebit. Puteți citi recenzia completă aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns