Evenimente

Timișoara găzduiește a 15-a ediție a celui mai important eveniment dedicat joburilor și recrutării din Banat

sursa foto: BanatulMeu.rosursa foto: BanatulMeu.ro

Găsirea unui loc de muncă nu este deloc ușoară în zilele noastre. Deși avem de-a face cu oferte peste oferte pe site-urile de profil sau în ziare, de cele mai multe ori realitatea bate anunțul. Din acest motiv, un eveniment dedicat întocmai ofertelor și ocupării de locuri de muncă urmează să aibă loc la Timișoara și în acest an, pentru a 15-a oară consecutiv.

RETIM

Dacă ești în căutarea unei oferte de carieră, dacă vrei să știi ce caută angajatorii și cum să te pregătești pentru contactul cu piața muncii, atunci ești mai mult decât invitat la Zilele Carierei, un eveniment care de ani buni este considerat drept cel mai de succes în domeniu din tot Banatul.

Iulius Town

În zilele de 30 – 31 octombrie 2019, la etajul I de la Cantina Studențească din Complexul Studențesc, peste 50 de companii naţionale şi internaţionale vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi (oferte de proiecte de diplomă, oferte de practică, oferte de locuri de muncă precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Evenimentul nu impune o taxă de participare, așa că fiecare student sau absolvent, dar și persoane de toate vârstele și indiferent de pregătire pot să participe și să-și caute locul de muncă mult visat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns