Evenimente

Trei localuri din capitala Banatului unde se sărbătorește Revelionul sârbesc

Mai multe localuri din Timișoara se pregătesc să sărbătorească Revelionul pe rit vechi pentru sârbii din capitala Banatului și nu numai. Primul party este cel de la Social Pub Complex din complexul studențesc. Petrecerea de pe 13 ianuarie începe la orele 22:00. Intrarea este liberă.

RETIM

Dacă vreți să vă rezervați o masă, o puteți face pentru a vă asigura că puteți să vă petreceți seara alături de amici. Pubul în care are loc petrecerea dintre ani pe rit vechi se află pe strada Aurelianus, nr.4 Timișoara, Complexul Stundențesc, în spate la MGM. 

Fidelity by Iulius Mall

Un alt local unde se organizează Revelionul pe rit vechi este Berăria 700. Intrarea este și aici liberă, participanții urmând să își plătească doar consumația și o taxă de 25 de lei pentru artiștii care vor întreține atmosfera. Pe scenă vor urca Dragana Gorunovic, Belin Dusan și Milan Djordjev.

Și la Valery Grand Ballroom se organizează Revelion pe rit vechi. Locația de lux din Moșnița îi așteaptă pe doritori cu un meniu bogat, muzică live și surprize pe tot parcursul nopții. Un loc îi va costa pe doritori 290 de lei. Vor întreține atmosfera până în zorii zilei Ana Bekuta și Formația Nenad Stankovic.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns