Evenimente

Tură de toamnă pe potecile celor mai frumoase și sălbatice chei din Banat

Intr-un colt indepartat al Banatului se afla unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania: Cheile Nerei. Padurile nesfarsite, lacurile de o culoare aproape ireala, pesterile, cascadele cu apa involburata, vegetatia luxurianta de clima submediteraniana, peretii albi de calcar si stancile coturoase pintre care Nera curge linistit, sunt o incantare pentru orice iubitor al naturii.

RETIM

Din fericire, Cheile Nerei sunt prea salbatice si izolate, asa ca cei care se incumeta se traverseze sunt putini, lasand astfel natura neatinsa de mana omului.

Fidelity by Iulius Mall

Vom pleca vineri din Timisoara si ne vom caza la Cantonul Silvic din zona Pastravariei de pe Valea Beiului. Doritorii pot sta si la cort in Campingul din aceeasi zona.

Sambata vom strabate intreaga lungime a Cheilor Nerei plecand de la Pastravaria de pe Bei, pe un traseu de 7 ore, peste punti suspendate, si cateodata trebuind sa trecem chiar prin Nera, pana la Lacul Dracului, si mai departe inapoi in civilizatie.

Duminica, o sa fie o zi mai relaxanta, de recuperare, in care o sa vizitam Lacul Ochiu Bei, Cascada Beusnita,Cascada La Vaioaga, cat si o cascada aflata pe un traseu nemarcat, pe care nu multa lume o cunoaste. La plecare, o sa trecem si pe la Cascada Bigar, cea care a fost considerata cea mai frumoasa cascada din lume.

Pe scurt, peisaje de vis, alaturi de oameni minunati. Daca te incadrezi si tu in aceasta descriere, trebuie sa dai un mesaj la pagina Arian Adventures pentru mai multe detalii si inscrieri ! Pentru aceasta excursie avem doar 5 locuri libere pentru persoane ce nu au mai fost niciodata in turele noastre! 

sursa: Arian Adventures

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns