Evenimente

Votează care este cea mai frumoasă casă din Banat! Premii în obiecte de artă pentru câștigători

Cea mai frumoasă casă din Banat se caută și în 2022. După două ediții de mare succes, Muzeul Național al Banatului din Timișoara a dat startul și ediției cu numărul 3. Din peste 200 de fotografii trimise pe adresa muzeului, juriul a ales 12 cele mai frumoase. Câștigătorii finali însă vor fi aleși de către vizitatorii paginii muzeului. 

RETIM

Muzeul Banatului din Timișoara: 

Iulius Town

După câteva ore de discuții, mail-uri, merdenele și cafele, juriul a ales cele 12 finaliste care aspiră la titlul de ”Cea mai frumoasă casă din Banat”. Cele 12 fotografii rămân expuse începând de azi, 7 noiembrie, aici, urmând ca, la finalul săptămânii, fotografia care obține cele mai multe aprecieri să devină – ”Cea mai frumoasă casă din Banat”. 

Juriul a fost format din: Corina Cranciova – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan – fotograf, Giulia Delcea – artist plastic. Vă invităm să votați pentru că voi și doar voi decideți care este ”Cea mai frumoasă casă din Banat”. (1 vot = 1 like). Vă mulțumim nespus pentru participare, mulțumim juriului, a fost incredibil de greu să alegem doar 12 finaliste din cele peste 200 de propuneri. 

Votează și tu aici!

sursa foto: Bulza – Ghidul Banatului

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns