Timișoara 2023

Protocol de parteneriat între universitățile din Timișoara și Asociația Timișoara 2021

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a semnat joi, 26 septembrie 2019, un protocol de colaborare prin care își exprimă interesul comun pentru strategia de dezvoltare culturală a Timișoarei și stabilesc modalități de cooperare pentru a sprijini proiectul „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”.

Distractie pe patine

Protocolul a fost semnat de către ec. ing. Horațiu Rada, președintele Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul Univeristății de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Viorel Aurel Șerban, rectorul Universității Politehnica din Timișoara, prof. univ. dr. Alexandra Enache, prorectorul Univeristății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și prof. univ. dr. Isidora Radulov, prorectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara.

RETIM

Printre prioritățile partenerilor se află informarea reciprocă, schimb de bune practici, implementarea de proiecte comune, promovarea unor evenimente și acțiuni culturale comune.

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii este entitatea care implementează proiectul, iar mediul universitar are un rol extrem de important în viața Timișoarei, studenții și cadrele didactice universitare contribuind activ la viața culturală a orașului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns