Despre proiect

FOTO timisoara2023.eu

Cine suntem și ce ne propunem

Suntem o echipă de jurnaliști, deocamdată mică, care am lucrat și lucrăm în presa locală și națională de mai mulți ani. Am decis să facem “Ghidul Banatului” din dragoste pentru această parte a țării, pentru că suntem cu toții născuți și crescuți în Banat.

De-a lungul timpului, am fost fermecați de locurile pe care le-am cutreierat, datorită meseriei de jurnalist, dar mai ales de oamenii pe care i-am întâlnit în drumurile noastre. Aceste minunății ale Banatului ne-au făcut să ne dorim să construim un portal unde oricine să poată să găsească valorile uneia dintre cele mai frumoase zone ale României.

Ce înseamnă Ghidul Banatului

Misiunea noastră am putea să o definim în trei cuvinte: prezentăm Banatul frumos! Acesta este, de altfel, și motto-ul pe care ni l-am ales. Asta înseamnă că vom scrie frumos despre ceea ce este bun și pozitiv pe aceste meleaguri natale. O să găsiți la noi pe site articole despre locuri fantastice, dar adevărate, despre oameni frumoși, despre evenimente inedite și multe altele.

Cine ne finanțează

Startul, adică ceea ce înseamnă dotarea cu aparatura necesară demarării acestui proiect, a fost asigurat de către o finanțare pe care am obținut-o prin programul StartUp Banat, derulat prin Universitatea de Vest din Timișoara.

Pe viitor, vom avea și publicitate care o să ne ajute să ne continuăm misiunea, dar vom încerca să nu agasăm cititorii cu reclame. Cei care doresc vor avea posibilitatea să ne sprijine printr-o contribuție benevolă.