Locuri din Banat

Record de clienți la Taverna Racilor din Iulius Town, în prima lună de la inaugurare

King Crab din Norvegia, homari albaștri din Franța, dar și alte specialități aduse special din Grecia sunt deliciile de care s-au bucurat peste 35.000 de clienți, în prima lună de la inaugurarea celui mai nou restaurant din Iulius Town. Taverna Racilor este o locație cu specific pescăresc, recunoscută la nivel național, devenind un adevărat fenomen printre iubitorii fructelor de mare și nu numai. Vino în Iulius Town și descoperă experiența inedită pe care o propune Taverna Racilor!

Fidelity by Iulius

Prima locație Taverna Racilor din vestul țării s-a inaugurat în proiectul mixed-use Iulius Town. Restaurantul dispune de 350 de locuri în interior, unde clienții se pot bucura de preparatele gătite de chefi cu experiență, iar terasa cu vedere spre Iulius Gardens poate acomoda 180 de persoane.

RETIM

De la inaugurare, peste 35.000 de timișoreni s-au bucurat de experiența oferită de Taverna Racilor, iar printre preparatele preferate de aceștia se află: caracatița și fritto misto. În meniu se regăsesc, de asemenea, sushi, stridii, creveți, calamari, scoici, pui de baltă, supă de fructe de mare și multe alte delicii. Printre specialități se numără și: rapane în sos de vin, calamar întreg umplut cu creveți, calamar la grătar și homar pe pat de spaghete. În același timp, pofticioșii pot încerca platouri complexe, ce cuprind o diversitate de preparate, testând astfel gusturi și arome inedite.

Meniul pentru răcoritoare cuprinde preparate pe bază de cafea și diverse băuturi calde, soft drinks, diverse cocktail-uri, dar și vinuri din podgorii din România, Franța și Italia, perfecte de servit alături de fructele de mare.

Pe lângă experiența culinară, clienții au parte și de o atmosferă specială, într-o locație cu un design modern și influențe industriale. Locația dispune și de bazine cu King Crab aduși din Norvegia și homari albaștri din Franța.

Vino să te bucuri de o experiență specială, la Taverna Racilor din Iulius Town!

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns