Evenimente

Cel mai mare lanț de retail de mobilă din lume se pregătește să deschidă un magazin la Timișoara

IKEA, cel mai mare lanț de magazine de mobilă din lume, este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea punctului de lucru de la Timișoara. Investiția, care costă peste 20 de milioane de euro, va fi deschisă în curând la Dumbrăvița, la doi pași de capitala Banatului.

RETIM

Presa locală relatează că retailerul de mobilă suedez IKEA se pregătește să inaugureze magazinul din Timișoara, al treilea magazin al companiei din România, și derulează o campanie de angajări, inclusiv printre refugiați ucraineni.

Fidelity by Iulius Mall

Astfel, lucrările la noul magazin sunt aproape de finalizare și îşi va deschide porțile la începutul anului 2023, conform reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş. Compania caută acum viitori angajați.

Ikea angajează în jur de 250 de persoane pentru noul magazine din Dumbrăvița. Echipa de management a magazinului a fost recrutată în aprilie 2022 și respectă principiile care ne definesc la nivel de egalitate de gen, cu 50% femei și 50% bărbați în poziții de conducere.

Potrivit Adevărul, data precisă pentru deschiderea magazinului nu a fost stabilită, aceasta depinzând de stadiul lucrărilor și de momentul obținerii autorizației de funcționare a magazinului. Centrul comercial are un regim de înălţime S+P+1E, construcția urmărind cerinţele de certificare de clădire sustenabilă, conform criteriilor BREEAM.

Va folosi energie regenerabilă, fiind echipată cu panouri fotovoltaice pe acoperişul magazinului şi va utiliza, pentru consumul de energie, o centrală geotermală, pentru încălzirea şi răcirea clădirii.

sursa foto: Adevărul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns