Evenimente

Bănățenii, așteptați să învețe cum să acceseze fonduri europene pentru a-și deschide o afacere

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, inițiator al proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, finanțat prin programul operațional Capital Uman 2014-2020, a dat drumul înscrierilor la cursul de “expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene”. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale. 

RETIM

La curs se pot înscrie doar angajați cu contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) dintr-un IMM din Regiunea Vest, eligibil conform SNC și SNCDI, care nu au funcție de conducere în cadrul companiei. Totodată, aceștia trebuie să aibă reședința într-unul din cele patru județe ale regiunii vest. Altfel, cursul nu este accesibil pentru cei care ocupă o poziție în cadrul managementului, angajaților din departamentele de resurse umane, sau celor care își gestionează propriile afaceri.

Fidelity by Iulius Mall

Cursul se întinde pe o durată de 40 de ore. Materia acoperă temele necesare pentru scrierea unei cereri de finanțare și implementarea proiectului, indiferent de tipul de proiect sau sursa finanțării: programe de finanțare prin care se pot obține bani europeni nerambursabili, pașii pentru obținerea finanțării nerambursabile, completarea cererii de finanțare, accesarea și utilizarea corectă a fondurilor europene, implicații din partea firmei în gestionarea unui proiect finanțat din fonduri structurale, nereguli și fraude în realizarea și derularea proiectelor ce beneficiază  de cofinanțare europeană. 

Toți cursanții vor beneficia de experiența unui instructor, care îi va consilia și îndruma în conformitate cu legislația și le va răspunde la întrebări. Cursul se va desfășura la sediul CCIAT și la Centrul de Afaceri, cu respectarea normelor impuse de restricțiile în vigoare. 

Înscrierile se fac la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro până în data de 24 mai, numărul locurilor fiind limitat. Mai multe detalii aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns