Evenimente

Bănățenii sunt așteptați la AOA, un festival care are loc pe un aeroport, cu Smilye, Cargo, BUG Mafia și mulți alții

Așteptarea a luat sfârșit! Arad Open Air Festival dă drumul la distracție vineri, 8 iulie, iar participanții sunt așteptați începând cu ora 18:00. Timp de 3 zile, petrecăreții sunt așteptați la deja cunoscutul Aeroport Internațional Arad, pentru a se bucura de muzică bună și o mulțime de surprize pregătite de organizatori. Chiar acum se fac ultimele pregătiri pentru ca totul să fie perfect pentru vineri după amiază.

RETIM

„Sunt sute de oameni în spatele acestui festival și le sunt tuturor recunoscător. Anul acesta am crescut atât calitatea tehnică, vizuală și a efectelor de sunet, cât și diversitatea operatorilor economici. Totodată, am amenajat foarte multe locuri special acoperite pentru diverse schimbări meteorologie. Suntem entuziasmați pentru zilele ce urmează și vă așteptăm în număr cât mai mare începând de vineri, ora 18:00.” – a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

Fidelity by Iulius Mall

Cei care s-au ocupat de organizarea festivalului au pus la punct cele mai mici detalii pentru ca ediția aceasta să fie una spectaculoasă. Smiley, B.U.G Mafia, Cargo, Tujamo, Șatra B.E.N.Z, Spike sunt doar câteva nume dintre artiștii care vor concerta la Main Stage. Pe lângă scena principală, va mai exista și scena ABC, unde muzica electronică va răsuna până la răsărit cu ajutorul celor mai incendiare playlist-uri pregătite de Cezar,  Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Timirash, și mulți alții.

Totodată, scena DNB îi așteaptă pe cei cu multă energie și chef de dans. Vor fi prezenți Dala, Cips, Memphys, Luna, Soul Drip și alte câteva nume cunoscute.

Aeroportul Internațional Arad a fost pregătit în ultimele săptămâni pentru a primi petrecăreții din vestul țării. Food truck-urile și barurile îi așteaptă cu nerăbdare pe cei care vor să prindă răsăritul alături de cei mai buni prieteni, artiștii preferați și multă muzică bună. În cadrul evenimentului cumpărăturile se vor face cu tokens, prețul unuia fiind de 8 lei, iar aceștia se vor achiziționa cu bani cash sau card de la punctele special amenajate. Vremea este perfectă pentru distracție, scenele sunt pregătite, iar mulți dintre cei care vor fi prezenți nu au ezitat să își achiziționeze abonamentele din timp.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns