joi, octombrie 28, 2021
Evenimente

Brand de apă din Banat, la Expo 2020 Dubai, cea mai mare expoziție globală a deceniului

Un brand de apă din Banat face cinste României la Expo 2020 Dubai, cea mai mare și mai importantă expoziție globală a deceniului. Aur’a va străluci la Dubai pentru 25 de milioane de oameni din întrega lume. 

Expoziția Mondială care se desfășoară anul acesta în Emiratele Arabe Unite, Expo 2020 Dubai, are 190 de participanți oficiali, țări și organizații internaționale, se desfășoară în perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022 și așteaptă peste 25 milioane de vizitatori. 

În pavilionul României va fi prezentă și AUR’A într-o secțiune specială dedicată apelor românești, cunoscut fiind faptul că România are o bogăție excepțională și o resursă prețioasă – apa – 60% dintre izvoarele Europei, conform unor studii, fiind pe teritoriul țării noastre.

Munţii Banatului, nici prea înalţi, nici prea joşi, acoperiţi de păduri de foioase şi pajişti, scăldaţi de soare blând şi vânturi prietenoase, ascund tainic bogăţii neştiute şi comori nevăzute. AUR’A o bijuterie în formă lichidă, pură, îmbogățită natural, specială, unică, apă provenită dintr-un izvor subteran, direct din inima muntelui, dintr-o zonă sălbatică, unde natura se manifestă în voie într-o libertate totală, neatinsă de activități industriale sau agricole, încremenită parcă într-un calm absolut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?