Oameni din Banat

Concertele Coldplay de la București vor fi deschise de bănățeanca EMAA – VIDEO

Trupa britanică Coldplay concertează în această vară pentru prima oară în România. Turneul a programat inițial un singur concert pe 12 iunie la Arena Națională, însă epuizarea în câteva ore a biletelor a determinat organizatorii să includă, pe 13 iunie, un extra date. EMAA este singura artistă româncă aleasă să cânte în deschiderea show-urilor, care vor mai cuprinde un recital al britanicei Maisie Peters.

RETIM

Emanuela Alexa pe numele său real, EMAA s-a născut pe 2 aprilie 1992, la Lugoj. A terminat liceul în orașul natal și s-a mutat la Timișoara, unde a studiat la Facultatea de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest. A început să cânte cu trupa de rock alternativ BAB din Timișoara, în calitate de compozitoare și solistă vocală. Din 2015, a început o colaborare pe termen lung cu Silent Strike și a lansat primul ei single, „Mâine”, cu Deliric. În 2018 a lucrat cu Silent Strike, Deliric, Seek Music și Paul Parker la coloana sonoră a serialului de televiziune Hackerville de la HBO. Lansarea piesei „Insula”, în colaborare cu The Motans în 2020 i-a adus colaborarea cu Global Records, cu care lansează primul album de studio, ”Macii înfloresc iarna”. În vara lui 2021, Carla’s Dreams lansează primul proiect cu EMAA, iar single-ul „N-aud” a intrat rapid în topurile muzicale din România și Republica Moldova.

Fidelity by Iulius Mall

“Simt cã tot ce-am construit până acum, e încă o dată rãsplãtit cu mult mai mult decât am cerut sau m-aș fi putut aștepta vreodată. Sunt recunoscătoare și știu că tot ce se întâmplă nu e doar datorită mie și parcursului pe care l-am avut, ci tuturor oamenilor care mi-au rămas alături, nu doar atunci când am fost pe plus, ci și atunci când devenea aproape imposibil de rămas. Le mulțumesc și vă mulțumesc și ne vedem pe Arenã în iunie!”, ne-a declarat EMAA.

Cea mai rapidă vânzare de bilete din România

Colplay a inclus Bucureștiul în Turneul ”Music of the Spheres World”, care promovează cel de-al 9-lea album, semnat de trupa britanica și lansat în octombrie 2021. Biletele au fost epuizate din prima zi în care au fost puse în vânzare, iar un al doilea concert, anunțat pentru 13 iunie, a fost, de asemenea, sold out în câteva ore, fiind cea mai rapidă epuizare din istoria industriei de live din România.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns