Evenimente

„Destinația de vacanță” din inima Timișoarei. Evenimente variate pe agenda Iulius Town din acest weekend

Iulius Town devine în fiecare weekend o adevărată „destinație de vacanță” datorită varietății de evenimente care au loc în proiectul mixed-use. În acest final de săptămână una dintre probele Treasure Games în Banat, primul reality show în social media din România, va avea loc în Iulius Town, iar fanii sunt așteptați să îi vadă pe concurenți. Restaurantul Fenice Palas Timișoara sărbătorește trei ani de la inaugurare, cu un eveniment aniversar de excepție.  

RETIM

Nativii digitali se vor putea întâlni cu participanții primului reality show în social media din România, sâmbătă, 15 iulie 2023. Fanii Treasure Games sunt așteptați în Iulius Town să îi încurajeze pe participanți și poate chiar să îi ajute în rezolvarea provocărilor. Ca să fii la curent cu statusul fiecărei echipe participante, poți să urmărești pagina de Instagram a competiției! Tot sâmbătă, în zona Family Plaza din Iulius Gardens va avea loc și Heritage Cocktail Party, unde vor fi prezenți 140 de creatori de conținut.

Fidelity by Iulius Mall

Magia poveștilor se simte și în acest weekend la Iulius Town, unde va avea loc tradiționalul teatru de păpuși. Duminică, de la ora 11.00, cei mici „se vor plimba” în „Căruța cu povești” și vor afla secretele lumii de basm. Evenimentul va avea loc în Atrium, la demisolul Iulius Mall.

Iubitorii de preparate libaneze sunt așteptați duminică la restaurantul Fenice Palas, care sărbătorește trei ani de la inaugurare. Va avea loc o petrecere de excepție, unde mâncărurile apetisante vor fi vedetele serii, iar invitați speciali sunt Duo Colompar și DJ Adrianno. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0356.421.112 sau 0770.352.352.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns