Evenimente

Doi dintre cei mai renumiți bucătari din România vin la Timișoara pentru un eveniment gourmet

„Four Hands Dinner” este un adevărat trend la nivel internațional. Chefii aleg să iasă din zonele lor de confort făcând echipă pentru a se familiariza cu un nou set de ingrediente, tehnici de gătit și alte provocări.

RETIM

Cina la 4 mâini a devenit un element de bază pe scena restaurantelor gourmet, iar sâmbătă, 5 Februarie, de la ora 19:00, Chef Cătălin Jernoiu și Chef Adi Hădean vor face un adevărat spectacol la Neo Gourmet unde sunteți cu toții invitați să participați. Acești 2 maeștri a căror pasiune este comună: pasiunea pentru arta culinară sunt pregătiți să-și îmbine ideile, talentul, meticulozitatea, pentru ca rezultatul pe care vi-l oferă să fie de-a dreptul delicios, iar experiența să fie una magică!

Iulius Town

Neo Gourmet inaugurează gătitul la 4 mâini cu această colaborare unică, fiind o oportunitate neprețuită pentru Chefi de a-și lărgi orizontul culinar, în care se prezintă feluri de mâncare distinctive sau altele noi. Alături de noi vei învăța să-ți oferi călătorii culinare complete, nu doar o scurtă excursie a papilelor gustative.

Experimentează! Rezervă o masă pentru tine, iubitorule de rețete care cuceresc prin aspect, coloristică, gust și savoare! Rezervări la 0747 847 463 și detalii aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns