Locuri din Banat

Două dintre premiile Termalia Awards 2021 ajung în Băile Herculane

În cadrul evenimentului de referință în domeniul wellbeing-ului, ce a avut loc în Poiana Brașov în această duminică, Bacolux Hotels România a obținut pentru Băile Herculane două dintre premiile competiției:“Best Mineral Spring Spa” pentru Bacolux Afrodita Resort & Spa și “Tratamente Balneare Family & Relax” pentru Bacolux Diana Resort.

RETIM

Stațiunea Băile Herculane atrage de la an la an mai mulți turiști, fapt ce reiese și din informațiile statistice, iar proiectele în derulare ale autorităților publice dar și ale privaților, dezvoltă infrastructura și facilitățile balneare, astfel încât să se mențină în topul stațiunilor din România.

Fidelity by Iulius Mall

Premiul “Best Mineral Spring Spa” vine ca o recunoaștere a proiectului inaugurat în 2018, de extragere a unei noi surse de apă termală al companiei. Acest proiect a fost primul de acest gen pentru Băile Herculane din ultimii 50 de ani, ce a scos la lumină o nouă apă cu proprietăți curative aparte, specifice zonei. Apa din acest nou foraj iese la suprafață cu un debit de 10 litri pe secundă, este termală și sulfuroasă și are o puternică mineralizare, putând astfel trata afecțiuni reumatologice și dermatice.

“Ne bucură că un proiect atât de important pentru noi a primit această recunoaștere. A fost un efort depus pe o perioadă lungă, deoarece după proiectul complex de identificare și extragere a acestei ape spectaculoase a urmat partea de integrare în terapiile de la Herculum Spa și Diviana Spa pentru ca oaspeții noștri să obțină beneficiile maxime ale naturii din Băile Herculane. Astăzi alimentăm cele două spa-uri cu apa termală minerală direct de la sursa noului foraj și putem să oferim o gamă unică de produse și terapii.”,  declarat Diana Stoica, Resident Manager Bacolux Afrodita Resort & Spa

Premiul “Tratamente Balneare Family & Relax” pentru Bacolux Diana Resort vine ca o recunoaștere pentru îmbinarea și armonizarea facilităților balneare pentru adulți cu cele pentru copii.

După o lungă tradiție în terapie balneară în care a fost introdusă în ultimii trei ani apa din noua sursă și o renovare completă a Diviana Spa, noul Aqua Splash a completat perfect facilitățile pentru întreaga familie.

“Am fost onorați să primit acest premiu și suntem fericiți că Bacolux Diana Resort este apreciat ca locul de terapie și relaxare pentru întreaga familie. În Diviana Spa oaspeții noștri se pot bucura de terapii balneare cu aparatură de ultimă generație, piscină încălzită interioară și exterioară, jacuzzi interior și exterior, patru tipuri de saune și zone de relaxare iar cei mici se pot bucura de Aqua Splash, o zonă de distracție dedicată exclusiv lor.”, a declarant Angela Șovăgău, Resident Manager Bacolux Diana Resort.

Premiile obținute la Gala Termalia Awards, “Best Mineral Spring Spa” și “Tratamente Balneare Family & Relax” reprezintă aprecierea oaspeților pentru factorii curativi naturali, atât apele termale cât și aerul puternic ionizat. Acestea doua noi distincții se alătură premiilor câștigate la începutul anului în cadrul Galei Romanian Top Hotel Awards, “Tranzacția anului” pentru noul hotel din Eforie Nord, Bacolux Koralio ce se va deschide la începutul sezonului 2022 și pentru “Angajatorul anului 2021”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns