INEDIT

Expoziție de autoturisme, camioane și motociclete de fabricație românească, într-un oraș din Banat

Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin organizează o expoziție de autoturisme, autocamioane și motociclete de fabricație românească. Aceasta se va desfășura pe 26 iunie, în Centrul Civic al municipiului Reșița. Evenimentul face parte din agenda „Reșița 250”.

RETIM

„Fabricat în România”, un proiect expozițional inițiat de Retromobil Club România în anul 2011, va ajunge, luna aceasta, în premieră, în municipiul Reșița, la aniversarea celor 250 de ani de istorie industrială. „Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reșița, este prezentă la aniversarea celor 250 de ani de foc continuu la Reșița printr-o manifestare de excepție. Tradiționalul eveniment expozițional Fabricat în România al Retromobil Club va aduce în centrul orașului nostru o varietate de automobile vechi de fabricație românească, exemplare unice, autentice, păstrate cu grijă. Vor fi prezentate peste 30 de exponate: de la Dacia populară, la Oltcit și Aro, de la Mobra până la autocamionul Carpați”, transmite reprezentantul Retromobil Club România – filiala Caraș-Severin, Andrei Rotaru.

Fidelity by Iulius Mall

Expoziția de automobile, autoutilitare, camioane, motociclete și motorete de fabricație românească va avea loc în Centrul Civic al municipiului Reșița, sâmbătă, 26 iunie, în intervalul orar 14.00 – 19.00.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns