INEDIT

FOTO Premieră pe Bega. Prima navă complet electrică pentru pasageri din România a fost lansată pe apă și va funcționa ca un bar plutitor

Sâmbătă dimineața, pe canalul Bega, în zona Solventul, a fost lansată prima navă complet electrică pentru pasageri din România. Ambarcațiunea Ventura, deținută de un antreprenor timișorean, își propune să îmbogățească opțiunile de petrecere a timpului liber pe canalul Bega. Aceasta este o ambarcațiune privată, ecologică și silențioasă, dotată cu facilități moderne și un design atrăgător, care va funcționa ca un bar plutitor.

RETIM

„După doi ani de eforturi susținute, suntem obosiți, dar fericiți. Plutește, deci înseamnă că putem să lovim șampania de ea. Este o navă de pasageri complet electrică, care a necesitat foarte multă muncă. Este un prototip, până la urmă. Eu, copilărind aici, simt că am pus ceva pe apă în orașul meu,” a declarat Dănuț Radiș pentru Best of Timișoara.

Iulius Town

În perioada următoare, vor începe testele pe apă ale ambarcațiunii, iar în două-trei săptămâni aceasta va putea primi călători. Ventura va oferi plimbări și evenimente private, disponibile pe bază de rezervări.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns