miercuri, septembrie 22, 2021
Locuri din Banat

Locul din Timișoara unde cei mari se pot juca jocuri de copii

Un local din Timișoara oferă jocuri de societate, celebrele board games, atât celor mici, cât și celor mari. Deși este un loc dedicat copiilor, la Kiddoteka se organizează regulat seri de board games pentru cei trecuți de 7-18 ani, adică pentru adulți.

„Vă așteptăm la Kiddoteka în fiecare vineri cu voie bună și muulte, multe board games! Începem la ora 18.00 și ne întindem până mai încolo! Ne găsiți pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 8, intrarea de pe Miron Costin, lângă Sala Lira”, scriu cei de la Kiddoteka.

Vor fi luate toate măsurile de siguranță pentru ca seara să se desfășoare ca la carte, mai spun organizatorii. Din acest motiv, se pot înscrie grupe de joc gata formate de 2 și până la 6 persoane fiecare. Dacă îți dorești să vii și cu copii dar să te poți juca alături de prietenii tăi, se poate organiza, contracost, o activitate potrivită vârstei pentru cei mici.

Participarea este gratuită și se face pe baza rezervării, pentru care puteți să trimiteți un mesaj în privat pe Facebook, Instagram sau să ne contactați la 0770 225 797 sau 0770 229 896.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?