sâmbătă, decembrie 4, 2021
Evenimente

Muzeul pop-up Generația Millenials, la Iulius Town Timișoara

Prima ediție a Muzeului pop-up Generația Millenials va fi inaugurată în perioada 5-21 noiembrie, la Iulius Town Timișoara.

Winter in My Town

Acest nou concept expozițional va surprinde o călătorie provocatoare  și intercativă în oracolul ultimei generații cu cheia la gât!

Redescoperă magia unei perioade și a unei stări de spirit, vizitând Muzeul temporar dedicat celebrării generației Y, una dintre cele mai disputate din toate timpurile. Trecând printr-o capsulă a ultimilor 30 de ani, de la avansul tehnologic la care am fost prim-martori, la Michael Jordan, Backstreet Boys, jocurile copilăriei pe Pac-Man, Tetris, Mario și Tamagotchi, desenele celebre de la Cartoon Network, la felul în care era școala percepută sau viața noastră socială, ne uităm retrospectiv la oameni și figuri iconice, muzică, momente culturale și modalități de exprimare, la mișcările și ideile care au format și definit “zeitgeistul” acestei generații rebele în blugi.

Conceptul expozițional este gândit cu diferite camere tematice interactive și modulare, realizate în întregime din materiale reciclabile, care vor include o colecţie de instalaţii, construcții decorative și colecții de memorabilia care recompun pasaje definitorii din adolescența milenialilor, limbajul, dar și personajele cheie care au fascinat copilăria puștilor, ajunși acum adulți, ce și-au trăit o bună bucată din viață în tranziție dintre “analog” și era “digitală”.

Abordând experienţe universale ale generaţiei millennials, combinând arta şi creativitatea, muzeul creează un mediu interactiv, jucăuş şi nostalgic pentru vizitatorii de toate vârstele. Camerele și elementele din muzeu reprezintă fundalul perfect pentru a deveni un spațiu instagramabil si distractiv pentru toată familia. Aceste construcții vor fi denumite pe rând –“Tunelul timpului”, „Supereroii”, „Camera Nostalgiei – La Școală”, „Camera Joc și Joacă”, „Camera Pop Culture”, „Camera Disco-Bairam” și „Camera Primelor Iubiri”.

Unde?

Iulius Town Timișoara, în atrium

Detalii Expoziție

https://www.muzeulpublicitatii.ro/prima-editie-a-muzeului…

Un proiect: Asociația ESCU
Cu sponsorizarea și găzduirea: Iulius Town Timișoara
Producție specială expozițională realizată de: FOLDO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns