Locuri din Banat

Nou magazin dedicat femeilor la Iulius Town Timișoara

Primăvara aceasta, lasă-te inspirată de culorile şi ţesăturile pieselor vestimentare din colecţia Depot 96, noul magazin dedicat femeilor din Iulius Town Timişoara! Culori vii, modele originale şi elegante, ţesături calitative, piese vestimentare atemporale fabricate în România. Acestea sunt caracteristicile Depot 96, brand românesc de fashion care a deschis, de curând, un magazin la etajul 1 al Iulius Mall din ansamblul mixt Iulius Town Timişoara.

RETIM

Depot 96 se adresează, în special, femeilor mature, active şi încrezătoare, care apreciază ținutele casual, simple, comode şi rafinate, ce le pun în evidență trăsăturile și feminitatea, fiind pregătite, astfel, pentru orice ocazie de-a lungul zilei.

Fidelity by Iulius Mall

Primăvara aceasta, Depot 96 le invită pe femei să se lase inspirate de culorile și țesăturile din colecția de sezon, care include rochii, bluze, fuste, pantaloni şi jachete, în tonuri vii şi modele încântătoare. Lila, verde, galben, roşu, roz ciclam, roşu corai, albastru, bej, alb şi elegantul negru compun cromatica în care sunt disponibile piesele vestimentare, ce se remarcă şi prin versatilitatea lor. Viscoză, in, bumbac, mătase şi cupro sunt materiale care dau viaţă noii colecţii. Pentru ca hainele Depot 96 să avantajeze orice siluetă și să rămână relevante indiferent de perioadă, croiul este feminin și lejer, adesea cu detalii clasice.

Povestea Depot 96 a început în 2011, la Bucureşti, cu un atelier propriu de producție, iar în primăvara anului următor s-a continuat cu dezvoltarea unei linii de producție de piese tricotate.

Brandul românesc este preocupat de realizarea de îmbrăcăminte cu viață lungă, concentrându-se pe materiale de calitate şi croiuri versatile, astfel încât hainele de la Depot 96 să devină piese atemporale în garderoba femeii moderne. În acest sens, se remarcă bluzele sau rochiile reversibile, care pot fi purtate în partea din faţă fie cu decolteul adânc, fie cu decolteul rotund, în funcție de preferințele fiecărei cliente.

Pe lângă magazinul din Iulius Mall Timişoara, Depot 96 deţine alte 7 locaţii, dintre care 6 în Bucureşti şi unul în Craiova.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns