Oameni din Banat

O americancă născută la Timișoara, într-o familie cu 11 copii, candidează pentru a fi primar în Las Vegas

Irina Hansen, alături de fiicele sale FOTO irinahansenformayor.com

Irina Hansen (45 de ani), născută într-o familie cu 11 copii din Timișoara și crescută în SUA, unde părinții ei au plecat în 1978, candidează pentru a fi primar al Las Vegasului.

Distractie pe patine

„Irina Hansen s-a născut la Timișoara, România și a emigrat în Statele Unite cu familia în 1978 pentru a scăpa de dominația opresivă a unui dictator comunist. Ea a crescut în Yorba Linda, California, alături de unsprezece frați ai săi.

RETIM

În 1998, Irina s-a mutat în Las Vegas, Nevada. Ea a obținut licența imobiliară în ianuarie 2005. Irina este în prezent un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și al Consiliului Imobiliar Rezidențial. Cariera ei de 19 ani în industria imobiliară îi oferă o perspectivă unică asupra modului în care schimbările economice de pe piața imobiliară îi afectează direct pe rezidenți și îi vor ajuta să ia deciziile pentru a evita consecințele negative asupra cetățenilor acestui oraș”, este prezentată Irina, pe site-ul de campanie.

Potrivit aceluiași site de prezentare, „cele mai semnificative realizări ale Irinei sunt adânc înrădăcinate în valorile ei personale de credință, familie și patriotism”.

Irina Hansen, altături de fiul său FOTO irinahansenformayor.com

Obiectivele ei principale gravitează în jurul restabilirii încrederii oamenilor în sistemul guvernamental și a lucrului pentru schimbări pozitive în comunitatea ei.  

„Dacă ești credincios în lucrurile mici, vei fi credincios în cele mari. Dar dacă ești necinstit în lucrurile mărunte, nu vei fi sincer cu responsabilități mai mari”, este motto-ul după care se ghidează candidata la Primăria Las Vegas, care se va lupta pentru post cu alți trei contracandidați.

Irina susține că a decis să candideze la Primăria Las Vegas după ce s-a confruntat cu abuzurile sistemului judiciar profund corupt din Las Vegas.

„Nu numai că luptam pentru bunăstarea fiicei mele în instanță, dar a trebuit să mă confrunt cu amenințările cu moartea necruțătoare îndreptate atât asupra mea, cât și asupra fiicei mele din partea persoanelor pe care le-am contestat în cadrul sistemului juridic. Acești indivizi au încercat, de asemenea, să mă intimideze, să-mi întindă reputația și chiar să mă paralizeze financiar. Am rămas o forță de neînfrânat, dând dovadă de hotărâre, rezistență și pasiune neclintită pentru lupta mea pentru dreptate”, spune Irina pe site-ul de campanie.

Irina spune că a decis să candideze pentru că „nicio mamă, tată sau copil nu trebuie să suporte trauma chinuitoare a unui sistem corupt de tribunal de familie”. „Sunt hotărât să aduc schimbări și să trag la răspundere pe cei care s-au îmbogățit pe nedrept în detrimentul celor nefericiți și vulnerabili”, mai spune candidata.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:
Marius Ionescu
the authorMarius Ionescu

Lasă un răspuns