miercuri, octombrie 27, 2021
INEDIT

O cramă din Banat îți trimite direct acasă vinurile pentru masa de Paște

Idee inedită, în pandemie, din partea unei crame bănățene cunoscută în toată țara. Producătorii de vinuri s-au gândit să vină în sprijinul celor care își doresc o selecție de băuturi de calitate pe masa de Paște, fără ca aceștia să trebuiască să viziteze crama, sau magazinele de desfacere unde găsesc de obicei produsele lor.

Crama Dealul Dorulului din Silagiu livrează celor care doresc vinurile direct acasă, oferind chiar și reduceri pentru acest serviciu. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul producătorului și să alegeți vinurile pe care vi le doriți pe masa de Paște de duminică. 

Crama Dealul Dorului livrează gratuit în Timișoara și împrejurimi comenzile de vin plasate pe magazinul online. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți în comanda dumneavoastră codul de reducere TMGRATUIT. Cum mai multe dintre comunele limitrofe Timișoarei sunt în carantină, cei de la cramă au decis să vină în ajutorul clienților, mai ales că un pahar de vin la masă este sănătate curată.

Despre Crama Dealul Dorului

Crama Dealul Dorului produce anual aproximativ 100.000 de sticle de vin. Podgoria este întinsă pe 17 hectare în producție și include următoarele soiuri de viță de vie: Merlot, Cabernet Sauvignon, Burgund Mare, Riesling Italian și Muscat Ottonel. Pentru a dezvolta un proiect ambițios, în următorii doi ani vor mai intra în producție încă 26 de hectare de viță de vie cu soiurile de mai sus, dar și Fetească Neagră și Sauvignon Blanc.

Crama Dealul Dorului deține un spațiu generos săpat în inima dealului, unde vinurile sunt depozitate la temperaturi optime pentru maturare, așteptând momentul cel mai bun pentru a fi livrate clienților.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?