miercuri, octombrie 28, 2020
Evenimente

Pentru când ar putea să se amâne unul dintre cele mai aşteptate festivaluri din Banat

Festivalul de la Gărâna, unul din cele mai aşteptate evenimente din această vară stă sub semnul incertitudinii. Marius Giura, organizatorul festivalului, a declarat pentru pressalert.ro că acesta se va amâna.

“Vânzarile s-au oprit! În această perioadă nu s-a vândut nici un bilet. Firesc, de altfel, nimeni nu știa sau bănuia că vor veni și măsuri de relaxare. Nu a fost panică, dar au fost, și sunt, multe întrebări. Festivalul se va amâna, probabil pentru luna august, funcție si de cât de „relaxante” vor fi măsurile mult așteptate în 15 iunie și în general după aceea. Festivalurile mari s-au amânat pentru anul viitor, cele mai mici încă ezită să ia o decizie. NORMALITATEA pe care o dorim toți nu va veni foarte repede. Va interveni și frica accentuată inoculată prin media, mai mult sau mai puțin justificată.”, arată Marius Giura, într-un interviu acordat publicaţiei amintite.

Gărâna Jazz Festival, ediția 24, ar fi trebuit să aibă loc între 9 și 12 iulie, în Poiana Lupului din Gărâna. Primii artişti care au fost deja anunţaţi sunt: Dhafer Youssef Quartet – Sounds Of Mirrors, Charles Lloyd Quartet, Lars Danielsson – Liberetto III, Jakob Bro Trio, Trygve Seim Quartet, Dave Weckl / Tom Kennedy & Bob Franceschini & Stu Mindeman, Nils Petter Molvær Quartet, Liv Warfield Band, Yotam Silberstein Quartet, Yuval Ron Quartet și Robben Ford and Bill Evans: Blues, Miles & Beyond.

Ramâne de văzut care sunt artiştii care vor confirma după ce se stabileşte noua perioadă în care se va desfăşura festivalul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: