Evenimente

Programul complet al Zilelor Timișoarei 2021, concerte Cargo, TM Groove și de muzică populară

Zilele Timișoarei încep în acest weekend în capitala Banatului, iar programul se întinde pe durata mai multor zile. Vor avea loc concerte, tururi ghidate prin cartierele istorice ale urbei de pe Bega, dar și alte evenimente culturale care vor putea fi urmărite respectând condițiile impuse de pandemie.

RETIM

Programul Zilelor Timișoarei 2021

-1 august: expozitia “Calator intre Viena si Timisoara” a artistului fotograf Calin Piescu; concert Timișoreni on Stage cu trupele Cargo, TM Groove și Beck Corlan;

Fidelity by Iulius Mall

-2 august: concert muzică populară Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Doriana Talpeș, Petrică Miulescu-Irimică și alții;

-3 august: program artistic susținut de Filarmonica Banatul și Voces Timisiensis, Opera Națională Română și Zoli Toth cu “Better Together”.

În concomitent cu evenimentele principale, vor avea loc și tururi ghidate, ateliere și alte evenimente culturale secundare în cartierele Timișoarei. Accesul la concertele principale se face pe bază de bilete gratuite, disponibile pe iabilet.ro, iar la restul concertelor se va permite accesul unui număr limitat de persoane.

Concertele și restul evenimentelor vor fi disponibile celor care respectă normele în vigoare privind pandemia, adică poartă mască, prezintă dovada vaccinării sau a unui test negativ, nu prezintă simptome specifice infectării, etc.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns