luni, mai 17, 2021
INEDIT

Romtest Timișoara comercializează cel mai bun purificator de aer Daikin. Recomandat pentru cei care au alergie la ambrozie și alte plante

Purificatorul de la Daikin îți furnizează un climat interior mereu proaspăt, în care poți respiră în voie, datorită unui proces complex de filtrare a aerului în șase etape.

Purificatorul de aer îndepărtează particulele nedorite din încăpere printr-un proces complex de filtrare a aerului în șase etape. Aparatul folosește tehnologia Streamer, respectiv filtrul fotocatalitic din apatit de titan, pentru a filtra și descompune praful, bacteriile, virusurile și alergenii. Sistemul are și un efect de dezodorizare, îndepărtând mirosurile neplăcute din cameră.

Prin activarea modului ioni de polen, va apărea o ușoara turbulență în aerul din încăpere, astfel încât unitatea va capta polenul înainte că acesta să ajungă pe podea.

Funcționare silențioasă

Daikin este o prezență extrem de discretă în spațiul tău locativ, grație funcționării sale silențioase, cu niveluri reduse ale zgomotului care pe treapta minimă a ventilatorului atinge 16 dBA. Aceasta unitate este mobilă și extrem de ușor de deplasat, datorită greutății de numai 8,5 kg.  Programatorul de oprire permite setarea unui interval de timp – 1, 2 sau 4 ore – până la oprirea automată a unității.

Aparatul indică nivelul de praf și de miros din încăpere cu ajutorul unor leduri montate pe capacul aparatului. În modul turbo, aparatul poate purifica o cantitate de până la 430 m3 într-o singură oră de funcționare.

Poți folosi liniștit aparatul și pe timpul nopții, deoarece funcționarea extrem de discretă îți va asigura ambientul perfect pentru un somn profund.

Eficienta energetică ridicată

Aparatul folosește energie din surse regenerabile datorită tehnologiei Inverter, ceea ce se traduce în economie la factura de electricitate.

Romtest Timișoara este un partener de tradiție al companiei Daikin. Îi găsiți în Timișoara, str. Lacului nr.13 sau pe www.rom-test.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns