Locuri din Banat

Se redeschide unul dintre cele mai mari hoteluri de lux din Banat. Care sunt condițiile

Grand Hotel Minerva vă invită la Băile Herculane într-o locație de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume.

RETIM

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Grand Hotel Minerva Resort & Spa își reia activitatea! Începând cu data de 24.07.2020 ne puteți vizita având totodată garanția unui sejur sigur în conformitate cu toate normele impuse de legislația în vigoare. Siguranța dvs este o prioritate pentru noi, de aceea vom respecta cu strictețe toate măsurile și vom limita numărul de camere pe care le vom promova spre vânzare. Grand Hotel Minerva Resort & Spa, la doar un an de la deschidere, a devenit liderul pieței în turismul de lux din vestul țării .
Distincții precum „ Hotelul Anului ” sau unul dintre cele mai frumoase Spa-uri din Europa ( The Guardian – Armonia Spa „ Top 20 cele mai frumoase Spa-uri din Europa ” ) precum și cei peste 25.000 de oaspeți ce ne-au vizitat până acum, ne determină să analizăm, până la cel mai mic detaliu , deschiderea resortului”, au anunțat reprezentanții hotelului.

Fidelity by Iulius Mall

Stațiunea Baile Herculane are un total de 15 izvoare termale și minerale care sunt folosite în exclusivitate pentru tratarea pacienților, majoritatea cu probleme reumatice sau nervoase. Izvoarele sunt însă și ele de mai multe feluri: termale fierbinți cu conținut de sulf, sodiu, clor, magneziu, calciu sau oligoelemente iar acțiunea lor este dublată de aerul ionizat negativ și atmosfera din jurul localității.

Hotel Minerva are: 13 Apartamente GHM; 114 Camere matrimoniale; 50 Camere twin; 8 Suite; 2 Restaurante si 2 terase; Centru SPA; Bază de tratament; 2 camere conferință; Piscină acoperită; Centru înfrumusețare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns