Evenimente

”Seara Chitarelor” la Timișoara cu Pavel Stratan și Ducu Bertzi

O seară dedicată chitarelor în cadrul căreia vor susține recitaluri mai mulți artiști va avea loc are loc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 19:00, în Piața Libertății din Timișoara. Vor participa Pavel Stratan, Ducu Bertzi, Grupul Tinerilor Chitariști ,,Beg Art”, Lia Burg, Dana Varadi și Alin Dinulescu, Ștefan Trubadur.

RETIM

Seara Chitarelor a fost inițiată anul trecut în cadrul Festivalului Artelor Timișorene.

Fidelity by Iulius Mall

”Un moment deosebit îl va constitui prezența în scenă a grupului ,,Flores”, generația de aur, prilejuită și de înmânarea titlului de cetățean de onoare lui Ioan Mătăsaru, profesorul ,,responsabil” de  formarea și dezvoltarea grupului Flores din Timișoara, între anii 1979 şi 1993. Sub bagheta și îndrumarea sa, Flores a devenit cel mai important grup muzical de copii al României. Multe personalități ale lumii muzicale actuale, cu originea în Timișoara, au avut la bază formarea în grupul Flores”, spun organizatorii, Primăria municipiului Timișoara.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare. Cei care doresc să participe la eveniment se po

Evenimentul se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare. Cine dorește să participe la eveniment se poate înscrie pe pagina Evenimente Primăria Timișoara, în cadrul evenimentului dedicat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns