Evenimente

Sute de produse tradiționale vor putea fi achiziționate în cadrul unei expoziții eveniment din Banat

Printre primele evenimente publice de la instaurarea restricțiilor de anul trecut, care să aibă legătură cu tradiția culinară a Banatului, în acest weekend producătorii din zonă își vor expune produsele în cadrul unei expoziții eveniment. 

Distractie pe patine

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, care a pregătit pentru weekend-ul 14-16 mai o expoziție cu producători locali și ale lor produse tradiționale și de sezon. Evenimentul are loc în spațiul exterior al Centrul Regional de Afaceri Timișoara, B-dul Eroilor de la Tisa, nr.22.

RETIM

Dintre “exponate” nu vor lipsi mierea și alte produse apicole, legumele și fructele proaspete, produsele din carne, brânza și alte produse lactate, dulciurile făcute în casă, precum și secțiunea de unități de alimentație publică.

Expoziţia va fi deschisă de vineri până duminică, între orele 10:00 și 20:00, iar intrarea publicului este liberă. Expoziția se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns