Evenimente

Târg pentru mămici care doresc să lucreze acasă. Şezătorile, relansate de o asociaţie din Timişoara

Asociația Work At Home Moms, care activează în sprijinul mamelor antreprenoare care doresc să lucreze de acasă, organizează duminică, de 8 martie, la Club Alfabet din Timișoara, Târgul Mama Fest, între orele 10.00 – 20.00.

RETIM

La târg veți găsi accesorii pentru copii și adulți, home&deco, produse bio şi multe altele. Printre evenimentele propuse de organizatori se află o expoziție de fotografii și tablouri, defilare de modă cu produse handmade, sesiune la colțul foto, ateliere și loc de joacă în curte.

Fidelity by Iulius Mall

Asociația relansează cu această ocazie la Timișoara șezătorile de lucru și schimb de experiență pe teme date. Tema din 8 martie este Șezătoare despre activitatea în Work At Home Moms, fiind invitate mamele care pot oferi îndrumare altor mame din comunitate, cele care doresc să învețe și să întrebe, cele care vor sa facă o prezentare și să solicite feedback, dar și alte persoane care doresc să afle despre ce înseamnă activitatea într-o astfel de echipă.

”Vom povesti fiecare din experiența ei, vom pune întrebări și vom afla avantajele și dezavantajele acestui tip de activitate. Puteți aduce cărți de vizită, flyere, mostre. Ne dorim să creăm adevărate întâlniri de sprijin reciproc”, spun organizatoarele.

Înscrieri se fac pe timisoara@wahm.ro.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește de la premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns