Evenimente

The Motans vine cu un show magic la Timișoara

The Motans pornește într-un turneu național, pentru a sărbători 3 ani de activitate muzicală printr-un show magic. La Timișoara, va ajunge luni, 12 octombrie, și va concerta la Sala Constantin Jude, de la ora 20.00, concertul fiind reprogramat de pe 22 mai.

RETIM

The Motans este Denis Roabeș, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea sub un pseudonim. Scrie versuri, compune muzică și se implică în identitatea vizuală a clipurilor sale. Prima piesă lansată a fost „Versus”. Colaborarea cu Delia pentru piesa „Weekend”, dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii „August”, au propulsat The Motans printre numele cele mai apreciate ale industriei muzicale din România.

Fidelity by Iulius Mall

The Motans a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut „My Gorgeous Drama Queens”. Printre piesele incluse pe disc se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, piesă lansată împreună cu Delia, care a depășit 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Single-urile „Înainte să ne fi născut”, „Rămâi” feat. Delia și „Poem” feat. Irina Rimes, „Valuri Mari”, „Bine Indispus” au înregistrat un succes notabil, atât în mediul digital, cât și pe radio, unde au ocupat poziții fruntașe.

Anul trecut a câștigat 3 premii în cadrul The Artist Awards: Youtube Awards, Best song (Poem feat. Irina Rimes) și Best Collaboration (Poem feat. Irina Rimes). Piesa „POEM” a strâns peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul Summer Chart Media Forest.

„Au trecut deja primii trei ani, care m-au învățat multe – cum ar fi să mă iubesc pe mine, datorită oamenilor din jurul meu. Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Senzația pe care mi-o dăruiesc oamenii din public este o combinație de euforie și extaz. Când ai în fața ta atât de multe persoane, trebuie să te deschizi 100%. Eu cred că fanii simt asta și vin și ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tăi, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtăm în suflet și pe care o împărtășim cu fanii noștri”, spune Denis Roabeș.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns