Locuri din Banat

VIDEO Premiera unui documentar despre Banatul Montan, sâmbătă, la TVR 1

Regizorul Sabin Dorohoi a anunţat premiera celui de-al treilea episod pentru din documentarul despre Banatul Montan. Este vorba despre „Banatul Montan – episodul 3 – Drumul Fierului”, care va fi difuzat în premieră sâmbătă, 23 mai, simultan pe TVR1 și pe canalul de youtube al regizorului.

Distractie pe patine

“Nu uitati, sambata 23 mai la 13:10 pe TVR1 va fi difuzat documentarul nostru ”Banatul Montan – episodul 3 – Drumul Fierului”. Cea de-a treia parte a trilogiei despre Banatul de Munte. Simultan va avea și premiera pe YouTube aici: https://www.youtube.com/watch?v=skrDEQ5R9zw ”, a anunţat regizorul pe pagina sa de Facebook

RETIM

Cineastul, născut pe meleaguri bănăţene, spune despre „Drumul Fierului” că este de departe cel mai elaborat episod al trilogiei turistice despre Banatul de Munte, cu mult mai multe informaţii comparativ cu episoadele anterioare. La proiect s-a muncit mai bine de un an.

Documentarul „Banatul Montan – episodul 3 – Drumul Fierului” reprezintă ultimul episod al trilogiei turistice despre Banatul de Munte, un proiect la care regizorul cărășean lucrează de aproximativ 4 ani. În ianuarie 2018 a fost lansat Banatul Montan – episodul 1- Drumul Fierului, iar în ianuarie 2019 a fost lansat episodul 2 – Calea Apelor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns