Evenimente

60 de expozanți se întrec în oferte la cel mai mare salon destinat industriei ușoare din Banat

Produse din toate domeniile de la 60 de expozanți, aceasta este pe scurt oferta Salonului Industriei Ușoare ce se organizează în capitala Banatului. Având în vedere succesul de care s-a bucurat până acum târgul în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a 6 ediții. 

RETIM

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie se desfășoară ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al CCIA Timiș pentru anul 2019. 

Fidelity by Iulius Mall

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

Program de vizitare: miercuri – sâmbătă, orele 10:00 – 20:00; duminică,  10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns