vineri, iulie 3, 2020
Evenimente

Acoustic Village Blazzaj: concert de jazz alb, foc de tabară bere și burgerii, într-un peisaj de vis

Cel mai frumos camping din Banat este gazda Acoustic Village Blazzaj.

Aflat la doar 40 de kilometri de Timișoara, comuna Buzad este o oază de liniște și relaxare pentru turiștii din România și din toată Europa care preferă să stea în cort sau să meargă prin lume cu o caravană, nu să-și petreacă nopțile în camere de hotel. Din acest motiv, și în acest an în sat va avea loc Acoustic Village Blazzaj, un eveniment dedicat muzicii de relaxare.

“Blazzaj  șade frumos în peisajul pitoresc de la Buzad și ne încântă cu ale lor ritmuri de jazz alb. Concertul va fi urmat de un afterparty la foc de tabără unde veți avea ocazia de a întâlni și povesti cu artiștii la o bere și un burger. Accesul se face de la ora 16. Închidem a doua zi la ora 12”, scriu organizatorii evenimentului.

Evenimentul este programat pentru sâmbătă și duminică, 22 și respectiv 23 iunie. Costul biletului este de 30 de lei și include loc de campare. Copiii sub 12 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare liberă. La fel și persoanele care au achiziționat abonament la Moon.light 2018 și, conform tradiției, locuitorii din Buzad.

https://www.facebook.com/events/277522919627306/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: