sâmbătă, august 8, 2020
Evenimente

Diskoteka Festival 2019 // 31 mai

Cel mai mare festival din Europa dedicat discotecilor din anii ‘80 și ‘90 are loc în capitala Banatului

Cel puțin o dată în viață am fost la discotecă. Dacă e să ne aducem aminte, lucrurile stăteau complet diferit față de ceea ce găsim în festivaluri în zilele noastre. Atmosfera era una de sărbătoare adevărată, muzica era de calitate, iar băuturile aveau prețuri normale. Astăzi, puține sunt localurile care mai oferă asemenea servicii, spre dezamăgirea celor care au iubit muzica anilor ‘80 și ‘90 și încă o ascultă.

DISKOteka Festival este primul și cel mai mare festival dedicat acelor vremuri. Așa cum spun și organizatorii, festivalul este mai mult decât un eveniment. Este o poveste, povestea a milioane de oameni din țară și de peste hotarele acesteia, care au crescut, cu ajutorul casetofonului de acasă sau la discotecă, cu muzica celor mai mari artiști ai vremurilor.

La festivalul ce va avea loc pe 31 mai, 1 și 2 iunie pe Stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara se vor auzi cele mai cunoscute piese din istoria muzicii de distracție. Vor urca pe scenă artiști de renume mondial precum Modern Talking, Ace of Bace, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri și mulți alții

“Vor veni la Timişoara artiştii care au făcut copilăria noastră, a celor din acea generaţie, să fie cea mai frumoasă. Sunt nume sonore, artişti ale căror piese le cântam. Vrem să recrăm povestea de atunci. Vrem să aducem tot ce înseamnă recuzită şi tot ce ne aminteşte de acea perioadă”, a spus Andreea Antonescu pentru Adevărul.

 

Preţurile abonamentelor pentru Diskoteka Festival sunt cuprinse între 600 şi 1200 de lei, în funcţie de sectorul unde alegeți să stați. Biletele în zona VIP costă 1600 de lei. Există și bilete pentru o zi care costă 150 de lei. Interesul pentru eveniment este unul ridicat, până acum fiind vândute mare parte din bilete. Fanii din Serbia și Ungaria sunt printre cei care au cumpărat cele mai multe bilete de peste hotare.

 

https://www.facebook.com/events/505995069893374/?event_time_id=505995096560038

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori: