INEDIT

Bijuteria din Banat care i-a impresionat până și pe inspectorii de la RAR

O bijuterie pe patru roți, cel mai probabil a unui bănățean pasionat de mașini de epocă, a făcut furori la inspecția tehnică. Inspectorii de la Registrul Auto Român, oficiul Timiș, au fost atât de impresionați de mașină încât au realizat o postare despre bijuteria mecanică pe patru roți după încheierea testelor pe care le efectuează la orice control.

RETIM

“Credeți că așa arată zeița frumuseții din lumea autovehiculelor? În anul 2009, un juriu de specialitate a votat un model Citroen DS ca fiind cea mai frumoasă mașină din toate timpurile. Este drept că frumusețea fotografiată de colegii noștri de la RAR Timiș nu este exact acel model, ci varianta DS FD. Acest autovehicul a fost fabricat în anul 1971, are un motor pe benzină de 1985cc și 95 de cai putere.

Fidelity by Iulius Mall

Primul model DS, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris în anul 1955, a fost dezvoltat în secret de inginerii Citroen timp de 18 ani, dar efectul a fost demn de un record care a stat în picioare timp de 60 de ani: 80.000 de precomenzi în primele 10 zile de la prezentare”, au scris cei de la RAR pe pagina lor de Facebook.

Cum era și normal, Registrul nu a precizat a cui este mașina, însă aceasta a atras sute de aprecieri pe pagina de socializare. Chiar dacă realizate în 1970, aceste mașini pot ajunge să coste chiar și 95.000 de euro, potrivit site-urilor de anunțuri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns