Evenimente

Cauți un cadou cu adevărat inedit de Crăciun? La Timișoara se organizează un târg de produse vintage

Fanii produselor care erau la modă odinioară sunt așteptați să participe, ca și comercianți sau clienți, la un târg unic de produse vintage ce are loc la Timișoara chiar la debutul sărbătorilor de iarnă. Locația aleasă pentru eveniment, denumit Harababura Vintage Fair, este Bastionul Maria Therezia din centrul orașului.

Distractie pe patine

“Anul acesta alege să dăruiești cadouri alternative, etice, cu zero-waste și fără plastic. Între 6 și 8 decembrie, vino la Bastionul Maria Therezia (lângă Galeria Calpe), ca să-i cunoști pe colecționarii de vintage și designerii locali.

RETIM

Schimbă lumea prin cadourile făcute cu suflet și încurajează un stil de viață sustenabil, conectat cu natura și cu noi înșine. Pregătim pentru tine și cei dragi o selecție de piese vintage, design contemporan, plăci de vinil, reviste, aparate foto pe film și alte cele”, au precizat organizatorii.

Evenimentul este organizat de Harababura Vintage, în colaborare cu Launmomentdat și T h e S e c r e t G a r d e n. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea noastră de cititori:

Lasă un răspuns